Ga naar de inhoud
Home » MamaCafé Toolkit

MamaCafé Toolkit

Moeder worden en zijn is als een aardverschuiving. Ineens ben je niet meer verantwoordelijk voor alleen jezelf maar ook 24/7 voor dat kleine hummeltje en dat gaat geregeld gepaard met gemixte gevoelens. 

Het is onwijs mooi om moeder te zijn, maar soms ook zwaar. Wij zijn van mening door dit te delen in een laagdrempelig MamaCafé dit je als moeder enorm kan helpen. Want je staat niet alleen en je bent niet de enige die het soms ook gewoon stom vindt om weer vroeg op te staan en weer die gebroken nachten te hebben of weer een driftbui van de peuter door te maken. Juist door het te delen in het MamaCafé merk je dat wij allemaal struggelen in het ouderschap. Die herkenbaarheid is erg fijn. Want uiteindelijk is gedeelde smart  ook echt halve smart!

Inmiddels loop jij al een tijdje met het idee om daarom die moeders en kinderen te verbinden. Gezellig kletsen met andere moeders onder het genot van een kopje thee. Ondertussen spelen de kinderen gezellig samen en  kunnen de moeders met kinderen van alle leeftijden rustig met elkaar kletsen over het moederschap, hetzij de leuke dingen van het moederschap, maar ook zeker de minder leuke kanten. 

Wij vinden het fantastisch dat er nog meer MamaCafés in Nederland geopend worden. Moeders vinden het super fijn dat er steeds meer plekken komen waar je tips en tricks kunt delen over het moederschap. Maar waar begin je nu precies en wat is er allemaal voor nodig om een succesvol MamaCafé te starten en te behouden? Hoe bereik ik de juiste moeders en wat is er voor nodig om het leuk te houden? 

Met de MamaCafé Toolkit start je in een mum van tijd jouw eigen MamaCafé. In deze toolkit zitten alle tools voor de start van een goedlopend en bovenal succesvol MamaCafé! We hebben 2 soorten Toolkit, de Basis en de Premium Toolkit.

In de Basis Toolkit zit alle info om je MamaCafé op te starten, alle tips en tricks, alles waar je aan moet denken bij het openen van een succesvol MamaCafé. Nu tijdelijk verkrijgbaar voor €199,-*

In de Premium Toolkit zit alles van de basis en nog veel meer, waaronder alle info die je nodig hebt om je MamaCafé tot een succes te maken! O.a. promotiemateriaal info, verschillende opzetjes voor brieven naar de juiste instanties en de gouden tip om ook geld te ontvangen voor je MamaCafé, oftewel al jullie harde werk betaald krijgen. De Premium Toolkit is nu tijdelijk verkrijgbaar voor €250,-*

Wil je meer info of heb je interesse in de Toolkit? Of wil je kennis met ons maken en een (virtueel) theetje drinken? Dat kan, stuur dan een mail naar info@hetbetuwsemamacafe.nl 

*Prijzen zijn exclusief BTW

Wil je ook een MamaCafé zelf organiseren?