Ga naar de inhoud

Het MamaCafé Netwerk

Wil jij als ondernemer uit de Betuwe onder de aandacht komen bij jouw doelgroep, moeders en kinderen? Kan jij het verschil maken voor moeders en kinderen met jouw onderneming? Wil je dit graag delen met moeders uit de Betuwe, zowel fysiek, online en op social media? Sluit je dan aan bij het Betuwse MamaCafé netwerk!

Voor welke vraag dan ook, kunnen moeders terecht bij Het Betuwse MamaCafé. Zowel in onze MamaCafés, onze website en op social media komen ondernemers en moeders samen. Dagelijks delen we op social media content met tips en tricks inzake het moederschap, fijne ondernemers in de Betuwe die iets kunnen betekenen voor moeders en kinderen en natuurlijk delen we info over onze 4! MamaCafés!

Ook tijdens onze live MamaCafés geven we tips en tricks en raden we ondernemers in de Betuwe aan die een bijdrage kunnen leveren bij een hulpvraag rondom het moederschap en/of kinderen.
We merken dat veel moeders tegen zaken in het moederschap aanlopen en daar niet altijd de juiste professionals bij kunnen vinden. Of soms niet eens weet hebben van een professional uit de buurt die hen wel degelijk kan helpen. Tijdens onze MamaCafés, op onze website en op social media geven wij deze ondernemers een podium.

Bij Het Betuwse MamaCafé Netwerk vind je alle professionals uit de Betuwe die iets kunnen betekenen voor moeders en kinderen. Van yogadocenten tot doula’s, van fysiotherapeuten tot fotografen, van draagconsulenten tot geboortetraumatherapeuten, enz.

Voor elke vraag inzake zwangerschap, bevallen, moeder en kind, kan je bij ons netwerk terecht! Want alleen bij ons vind je alle professionals uit de Betuwe die iets kunnen betekenen voor (aanstaande) moeders en kinderen!

Kan jij als ondernemer iets betekenen voor deze moeders en kinderen? Zowel fysiek en/of online? Wil je meer onder de aandacht komen bij onze volgers? Oftewel; wil jij je als professional aansluiten bij ons netwerk? Al vanaf €30,-* per jaar ben je van harte welkom op ons unieke MamaCafé netwerkplatform!

*prijzen zijn exclusief BTW

Deelnemen aan Het MamaCafé Netwerk?