Ga naar de inhoud
Home » Spreken bij het MamaCafé

Spreken bij het MamaCafé

Wil jij als professional uit de Betuwe onder de aandacht komen bij jouw doelgroep, moeders en kinderen? Kan jij het verschil maken voor moeders en kinderen met jouw onderneming? Wil je dit graag delen met moeders tijdens één van onze 4! MamaCafés in de Betuwe? Kom dan live spreken in ons MamaCafé!

Elke MamaCafé staat in het teken van een thema omtrent moeders en/of kinderen. We geven kleine workshops, behandelen een mooi thema waar een gastspreker aanwezig is die hier iets over verteld of individuele vragen beantwoordt. Het thema is een verrijking van het MamaCafé, omdat veel vrouwen die rondom een bepaald thema met vragen worstelen, graag bij een laagdrempelig MamaCafé binnen komen lopen om hier de vragen beantwoord te krijgen.

Je merkt dat het fijn is wanneer er meer aandacht en uitleg komt over bepaalde thema’s omtrent het moederschap. Soms weet je gewoon niet beter en wanneer je er dan vanuit een ander oogpunt naar kijkt, besef je dat het ook anders kan. Daarom is het altijd goed dat daar een professional bij aanwezig is die hier meer over kan vertellen en/of vragen behandeld.

Kan jouw onderneming iets betekenen voor moeders en kinderen en daar echt het verschil in maken? Wil jij graag eens live bij één van onze MamaCafés komen spreken om over jouw professie te vertellen? Neem dan contact met ons op en kom 20 minuten spreken tijdens een ochtend MamaCafé.

Tijdens de ochtend krijg je 20 minuten de tijd om over jouw en je onderneming te vertellen. Daarna is er natuurlijk ruimte om individuele vragen te beantwoorden, promotiemateriaal uit te delen en/of om gezellig verder te kletsen met de moeders.

Voor slechts €15,-* per MamaCafé ben je van harte welkom om als gastspreker aanwezig te zijn. Wil je meer info of aanmelden? Stuur dan een email naar info@hetbetuwsemamacafe.nl

We zien je graag in één van onze mooie MamaCafés!

*Prijzen zijn exclusief BTW

Wil je ook spreken bij een MamaCafé?