Ga naar de inhoud

LANDGOED DE HEERLIJKHEID ECK EN WIEL

Het Betuwse MamaFestival

Juni 2022 zijn wij recht vanuit ons hart Het Betuwse MamaCafé gestart. Een fijne plek in de Betuwe waar je andere moeders en kinderen kan ontmoeten, maar ook een plek waar je een luisterend oor vindt. Inmiddels openen we elke maand op 4 mooie locaties in de Betuwe de deuren van ons gezellige Betuwse MamaCafés.

Sinds de oprichting van Het Betuwse MamaCafé droomden we van het idee om een tof Mamafestival te organiseren. Een  festival waar je alles vindt op het gebied van zwangere vrouwen, moeders en kinderen. Alles komt samen op dit toffe festival, zowel het reguliere, commerciële en het holistische. Een gezellige dag waar je andere moeders en fijne mensen kan ontmoeten die het verschil voor jullie kunnen maken. Een mooi festival vol leuke activiteiten, lekker eten, informatieve stands, koopjes, workshops en lezingen en natuurlijk in samenwerking met mooie ondernemers uit de Betuwe!

13 April 2024 gaat Het Betuwse Mamafestival plaatsvinden op één van de mooiste en gezelligste plekken in de Betuwe, oftewel Landgoed de Heerlijkheid in Eck en Wiel!

Deze dag zal De Heerlijkheid van 10 tot 16uur het hek wagenwijd openzetten voor het gezelligste MamaFestival van de Betuwe. Iedereen is natuurlijk welkom! Er is genoeg vertier voor iedereen, zelfs voor de papa’s, grootouders en de kinderen van groot tot klein! kortom een gezellige dag uit voor iedereen!

Wil je meewerken aan dit allereerste MamaFestival in de Betuwe? Deelnemen als standhouder? Een workshop en/of lezing geven? Of meehelpen als vrijwilliger? Meld je dan hieronder.

We hopen jullie te zien in ons MamaCafé of in het voorjaar 2024 op Het Betuwse Mamafestival!

Lieve groet,

Chantal Jansen & Lisanne van Hattem

Informatieve stands

Workshops en lezingen

Lekker eten en drinken

Het Betuwse MamaCafé

Gehoord en gezien worden. Alle kanten van het moederschap mogen er in ons MamaCafé zijn.

Lisanne en Chantal hebben samen in 2022 het Betuwse MamaCafé opgericht. De plek waar je eerlijk kunt zijn over het moederschap en kunt zeggen wat je vindt en voelt.
Lisanne en Chantal zijn zelf ook moeder. “We kennen alle mooie momenten, maar ook de pittige momenten.” Dit deed ons beseffen hoe fijn het is al je ervaringen te kunnen delen. We bedachten ons dat het mooi zou zijn dit vanuit de visie te doen dat we als moeders elkaar supporten.