Ga naar de inhoud
Home » Lisanne van Hattem

Lisanne van Hattem

Lieve mama’s,

Ik ben Lisanne uit Buren. Samen met Michael hebben wij 2 mooie dochters: Gwen en Charlie.

Na twee zware zwangerschappen met bekkenpijn die na de bevallingen helaas nooit is weggegaan, heb ik het “werk” roer omgegooid. Naast het mooiste en pittigste beroep mama zijn, ben ik mijn eigen onderneming “Draag je Geluk” gestart.

Zelf vind ik het heerlijk om mijn meiden te dragen in een draagdoek. Het gevoel van geborgenheid geven aan je kindje op je borst, is zo ontzettend mooi en fijn. Ik wil ouders en professionals dit ook laten ervaren, leren hoe zij op een fijne en ergonomische manier hun kindje kunnen dragen. Wil je hier meer over weten? Check mijn website; www.draagjegeluk.nl

Samen met Chantal zijn wij Het Betuwse MamaCafé gestart. Een ontmoetingsplek waar je een luisterend oor vindt, tips & tricks kan delen, gezellig kan kletsen en de kinderen kan laten spelen. We zijn hier zo enorm trots op! Door samen te werken laten we dit geweldige initiatief werkelijkheid worden.

Al een tijdje liep ik met het idee om moeders (en vaders) met elkaar te verbinden en samen te kletsen over het ouderschap. Want moeder zijn is niet alleen maar mooi en gezellig, het is ook rauw en soms erg lastig en moeilijk.

Ik sta vaak met mijn handen in het haar en bedenk me; hoe doen andere moeders dit? Want mij lukt het nu echt even niet. Ik merkte dat het juist helpt om hierover te praten met anderen. Niet alleen bij mij, maar bij meer ouders is er geen roze wolk of gaat alles helemaal top. Door erover te praten in het MamaCafé, kunnen we elkaar helpen en laten zien dat het ouderschap vaak heel erg leuk is, maar ook soms heel lastig. En is dat erg, nee het is gewoon de realiteit!

Lisanne van Hattem

Inmiddels hebben we 4! Mooie MamaCafés waar we heel erg trots op zijn. Heb je draagvragen of vragen over bekkenpijn, kom langs in ons café en ik beantwoord je vragen graag! Ik spreek je daar!

Liefs, Lisanne