Ga naar de inhoud

Aanmelding formulier Festival

Op zaterdag 13 april 2024 organiseert Het Betuwse MamaCafé op Landgoed Heerlijkheid Eck en Wiel van 10 tot 16uur voor de eerste keer Het Betuwse MamaFestival. Het festival waar je ondernemers uit de Betuwe vindt die HET verschil kunnen maken voor moeder en kind!

Op dit festival vind je alles op het gebied van moeders en kinderen, zowel regulier, holistisch en commercieel. Van kraamverzorgster tot verloskundige, van draagconsulenten tot wasbare luiers, van fotograven tot etherische oliën en van kleding voor moeder en kind tot aan therapeuten. Alles waar ouders en kinderen van moeten weten!

Kan jij als ondernemer het verschil maken in de Betuwe? Heb je interesse om een workshop/lezing te geven of wil je als standhouder op het MamaFestival deelnemen? Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden. Prijzen zijn inclusief BTW.

Iedere inschrijving krijgt bericht of deelname mogelijk is. Dit wordt beoordeeld op basis van kwaliteit van de aangeboden waar en de hoeveelheid standhouders die zich reeds in dezelfde categorie hebben aangemeld. Dit wordt uiterlijk februari 2024 met de ingeschreven ondernemers gecommuniceerd.

Zodra het inschrijfformulier is goedgekeurd ontvang je binnen 5 werkdagen een factuur ter bevestiging met de betalingsgegevens. Bij inschrijving ga je akkoord met het bijgevoegde geldende reglement en de algemene voorwaarden van Het Betuwse MamaCafé.

Zijn er vragen en/of onduidelijkheden? Mail dan naar info@hetbetuwsemamacafe.nl of bel naar Lisanne van Hattem 06-23036903.

We zien je graag in april op Landgoed Heerlijkheid in Eck en Wiel als Betuwse ondernemer bij ons allereerste MamaFestival in de Betuwe!

Warme groet,
Lisanne van Hattem en Chantal Jansen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Contactpersoon
Straatnaam & nummer
Postcode & Plaats
Gewenste voorziening (meerder opties mogelijk):